Groep 7

Van harte welkom op onze klassensite

 

Hier kunt u allerlei informatie vinden over onze groep en de leuke foto's van de verschillende activiteiten van dit schooljaar bekijken. We gaan er samen een heel leerzaam jaar van maken.

Langs deze weg wens ik alle kinderen een mooi en succesvol jaar toe in groep 7.

Veel lees en kijkplezier.

 

Juf Pritie

 

BERICHTEN

16 nov 2020 - Divali
Preview foto We hebben vandaag, met veel ouders, leerlingen, familie, vrienden en bekenden ons Divalifeest gevierd in de middenruimte. De ouders, familie en bekenden waren er dit keer wel digitaal bij vanwege de COVID. Prachtige dansjes, gedichten en zang. Iedereen heeft op zijn of haar eigen manier de boodschap van Divali gedeeld. De foto's en video's zullen nog op een centrale plaats op de website geplaatst worden.

13 nov 2020 - Workshop Lino drukken
Preview foto De leerlingen hebben gisteren en vandaag een workshop Lino drukken gehad. Dit was echt heel leuk. De leerlingen hebben hiermee mooie kaarten ontworpen. 
Linosnede of linoleumsnede is een hoogdruktechniek, waarbij een afbeelding wordt uitgesneden uit een stuk linoleum. Er bestaan speciale zachte linoleumsoorten voor kunstenaars.

28 okt 2020 - Workshop 'Sterren nacht'.
Preview foto Leerlingen van groep 5 t/m 7 hebben geleerd over Vincent van Gogh. Wie was hij en hoe schilderde hij. Daarna hebben ze in stijl (met stippen en streepjes) een sterrenacht met dorpje getekend en heschilderd.

Wat een mooie resultaten!

Wat een creativiteit! Zie foto's

Om trots op te zijn.

Deze workshop is verzorgd door kunstenaar Marijke Bolt. Marijke vond het heel leuk om de leerlingen in dit proces te begeleiden. 

Er is een foto album aanwezig maar deze is pas zichtbaar na inloggen

22 aug 2020 - Ganesh Chaturthi
Preview foto Beste ouders/verzorgers,

 

Zaterdag was het Ganesh Chaturthi (de verjaardag van Ganesh). Op school hebben wij extra aandacht aan dit feest geschonken. We hebben gezamenlijk gebeden in de middenruimte. We hebben stilgestaan welke boodschap Ganesh ons meegeeft. We hebben als laatst ook de bhajan Jai Ganesh Jai Ganesh deva gezongen. Dit was erg fijn en mooi. De kinderen hebben in de klassen ook zelf ladoo gemaakt en deze waren erg lekker. Zie foto’s hiervan in foto album Ganesh Chaturthi.

                       

Er is een foto album aanwezig maar deze is pas zichtbaar na inloggen