Actueel: - pagina 2

Beste ouders/verzorgers,

 

De zomervakantie is allang voorbij. We zijn alweer 4 weken op school en werken aan de relatie met onze ouders en leerlingen in deze zogenaamde "Gouden Weken".

Ook in dit schooljaar rekenen we op een intense samenwerking in het belang van onze kinderen.

Op 11 september jl. is de informatie-avond is geweest. Wij danken de ouders die de tijd hebben genomen om naar deze avond te komen. Wij zullen de informatie op de website plaatsen. Er zullen nog menige thema-avonden volgen.

Voor vragen kunt u altijd op school terecht bij zowel de directie als de groepsleerkrachten.

 

Met vriendelijke groet,

 

Shakoentela Soedamah en team

Het Holi phagwafeest op de Shri Ganesha School

Het Holi phagwafeest op de Shri Ganesha School

15 februari 2016 - Het Holi phagwafeest op de Shri Ganesha School in Almere is dit jaar op woensdag 23 maart. “Deze keer houden we o.a een braderie op het schoolplein”, zegt directeur Shakoentela Soedamah. “Het is tegelijkertijd een open dag.”  

Door Stuart Kensenhuis
Lees meer ›

Nationaal schoolontbijt

08 november 2015 - Ik stuur u hierbij een mail over het Nationaal schoolontbijt.
Wij zullen op vrijdag 13 november a.s. gezamenlijk op school ontbijten/brunchen. Aangezien de ontbijtprodukten.
Lees meer ›

Divalifeest

01 november 2015 - Het divalifeest staat wederom voor de deur. Vanuit onze Hindoe Dharma is het een feest van de overwinning van het goede op het kwade, van het licht op de duisternis. Het licht symboliseert succes en hoop. Daarom willen wij dit feest samen  met u vieren op woensdag  11 november a.s. in de aula van onze mooie school.  
Lees meer ›

Project Groen en Gezonde voeding

30 augustus 2015 - De gemeente heeft een samen met de GGD en de Echnaton een initiatief ontwikkeld om alle kinderen in de groepen 7 en 8 te controleren op overgewicht. Indien blijkt dat een kind overgewicht heeft, dan zal dat kind in aanmerking komen voor een trainingstraject van 10 weken. Binnenkort zal er een officiële brief uitgaan naar de ouders van deze 2 groepen.

Schoolvervoer

15 augustus 2015 - Als het goed is, zijn alle ouders al gebeld, die gebruik zullen maken van  het schoolvervoer. De chauffeurs hebben al aangegeven, hoe laat uw kinderen klaar moeten staan. Wilt u aan deze afspraak houden.
Indien u geen gebruik meer wenst te maken van de schoolbus, dan verzoek ik u dat per omgaande te mailen naar de directie.
Lees meer ›
1 2