Groep 1-2

Welkom op de site van groep 1 / 2

 

 

 

BERICHTEN

27 mrt 2018 - Paasontbijt
Donderdag 29 maart hebben de kinderen een lekker

paasontbijt. De kinderen mogen allemaal in hun pyama naar school.

Vergeet je andere kleren niet om je om te kleden!

 


05 dec 2017 - Sinterklaas 2017
We hebben samen (groep 1, 2, 3) het sinterklaasfeest gevierd. Wat vonden we het spannend, maar vooral heel leuk dat hij met zijn pieten bij ons langs kwam. De kinderen zijn door Sinterklaas verwend met verschillende cadeautjes. Ook hebben we leuke cadeaus voor de klas van Sinterklaas gekregen. Groep 1/2 heeft een grote knikkerbaan gekregen, waarmee we fijn kunnen bouwen en spelen. Groep 3 heeft twee spellen gekregen, namelijk: 'shut the box' en 'speedcups'. We hebben nadat de Sint door ging naar de volgende groep de spellen gespeeld, dit ging heel goed. 
Er is een foto album aanwezig maar deze is pas zichtbaar na inloggen

29 nov 2017 - Pietengym
Wij hebben vandaag pietengym gedaan. Spiekpiet heeft meegekeken en hij gaat met meester Thijs nog even overleggen. Misschien verdienen wij allemaal een pietendiploma!! De kinderen van groep 8 hebben ons heel goed geholpen. Daardoor hebben wij als echte pietjes pakjes rondgebracht. 
Er is een foto album aanwezig maar deze is pas zichtbaar na inloggen

03 sep 2017 - Welkom in groep 1,2 en 3
Beste ouders/verzorgers,

 

Welkom in het nieuwe schooljaar 2017-2018, de vakantie zit er inmiddels alweer op. Ik hoop dat jullie allemaal een leuke vakantie achter de rug hebben. Wij beginnen dit jaar in een heel nieuw concept, namelijk groep 1,2 en 3. Ik begrijp dat dit best spannend is voor u als ouder. Zoals u in de nieuwsbrief uitgebreid heeft kunnen lezen, is dat er enkele personele wijzigingen zijn doorgevoerd. Juf Chitra, die is jammer genoeg al gestopt met werken bij ons op school, in haar plaats zal een dag in de week juf Ashna (bevoegde leerkracht) lesgeven in groep 1,2, en 3. Uw kind zal dus van twee bevoegde leerkrachten leskrijgen en begeleid worden door de onderwijsassistente. Wij hebben er alle vertrouwen in dat dit nieuw concept zal slagen. Wij hebben er heel veel zin in en zullen er alles aan doen om het beste uit uw kind te halen. Wij vertrouwen natuurlijk ook op uw medewerking en vertrouwen als partner, want alleen zal ons dit niet lukken. Er is ook nog een lijst met benodigdheden onder uw aandacht gebracht, wij hopen dat de kinderen deze zaken (snel) tot hun beschikking hebben.

 

Alvast bedankt!

 

Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd bereiken.

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Juf Pritie