Nieuws

22 februari 2018

Holi-feest op maandag 5 maart: u komt toch ook?

Op maandag 5 maart zullen wij op onze school traditiegetrouw het Holifeest vieren. Onze leerlingen en het team kijken er al naar uit. Natuurlijk zijn alle ouders en hun familie, vrienden en kennissen van harte welkom!
Preview foto
Laat uw introducés op 5 maart de sfeer proeven in en rond de school. Er zijn veel feestelijke activiteiten georganiseerd. Een grote opkomst maakt onze Holi-viering extra leuk! Bovendien, we hebben nog plaatsen voor nieuwe leerlingen in de verschillende groepen... Natuurlijk mag u ook Holi spelen met poeder op het schoolplein of met parfum in de school!

Dagprogramma
Vanaf 09.00 uur is er een ochtendprogramma voor én met onze schoolkinderen. Vanaf 13.00 - 14.00 uur spelen alle kinderen met poeder op het schoolplein. Vanaf 15.00 uur gaan de kinderen naar huis. De schoolblijft vervolgens nog open tot 18.00 uur voor onze oudere gasten. Er is een Braderie en een DJ om u te vermaken. Introducés krijgen een rondleiding in de school.

U – én uw introducés – zijn van harte welkom! Namens ons bestuur en team spreek ik de wens uit dat we velen van u op maandag 5 maart mogen begroeten. Een fijne en goede school maak je immers samen!

Met vriendelijke groet, 
Shakoentela Soedamah,