Nieuws

14 december 2017

Het kerstfeest op de Shri Ganesha School

De Shri Ganesha School houdt op woensdag 20 december  van 19.45 tot 22.00 uur een speciaal kerstgala voor leerlingen van groep 6 t/m 8. “Daar mogen de ouders niet bij zijn want dit is echt een moment van gezelligheid voor de kinderen”, zegt interim directeur Hanneke Buisman.


Preview foto

Almere – Ze vertelt over de voorgeschreven kleding voor deze bijzondere avond. “De jongens komen in pak en das en de meisjes in gala- en baljurken”, zegt ze. “Uiteraard ga ik mooie foto’s maken want ik wil ze allemaal prachtig op de foto hebben.”

 

Voor de rest van de school geen kerstdiner? “Jawel. Voorafgaand aan het kerstgala voor groep 6 t/m 8 is er een kerstdiner waar heel de school inclusief de ouders bij aanwezig mogen zijn”, zegt Hanneke. “Dat kerstdiner begint om 16.30 uur en eindigt om 19.00 uur.”

 

Het feesten is dan nog niet voorbij want de volgende dag (donderdag 21 december) is er in samenwerking met Stichting Collage van 14.15 uur tot 15.00 uur een kerstvoorstelling voor heel de school. Hier mogen de ouders ook bij zijn. Overigens is Stichting Collage een Centrum voor kunst- en cultuuronderwijs in Almere en vormt het de schakel tussen aanbieders en het basis- en voortgezet onderwijs